Blog Yazıları

Güvenlik; hayatımız boyunca ihmale gelmeyen en önemli unsurlardan biridir. Bu sebeple kişiler veya kurumlar çalışma hayatlarında da güvenli ortamlı sağlamak ve denetlemek isterler.

Bekçi Tur Sistemi diğer bir adıyla Devriye Tur Kontrol Sistemlerimiz bekçilerinizin veya güvenlik görevlilerinizin belirlediğiniz noktalardan geçerek devriye atmasını ve istenilen bölgeleri hangi saat aralığında kaç defa gezdiğini denetlemenizi sağlar. Belirlenen bölümlerde güvenliğimizi tehlikeye sokacak bir durum olup olmadığını kontrol ederler ve geçilen her kontrol noktası olay durum bilgisi ile kayda alınır. Kontrol edilmek istenen nokta ve personel sayısında herhangi bir kısıtlama olmaksızın hastane,  Avm, okul, askeri tesisler,  otoparklar, iş merkezleri, kamu kurum ve kuruluşlarında, inşaat alanlarında kısacası kalabalık insan topluluğunun olduğu her yerde güvenli olmamızı sağlayan ve sıklıkla kullanılan bir sistemdir.

Sistem içerisin de 1 adet Bekçi Tur Kalemi, 4 anahtarlık ve 10 güvenlik noktası bulunmaktadır.

Anahtarlıklar çalışanların bir nevi kimliği işlevi görmektedir ve devriye atacak kişi önce anahtarlığını kaleme göstermek zorundadır. Bunun sonucun da hangi personel, hangi saatte belirlenen konumda devriye atmış ? şeklinde raporlama alabilirsiniz.

Birim adet veya set şeklin de ihtiyacınız kadar temin edebilir, ürün ömrü boyunca ücretsiz yazılım desteği alabilirsiniz.

Bekçi Tur Kontrol Sitemleri ile siz yokken de işiniz güvende!