Blog Yazıları

Günümüz de her alan ve bölge de güvenliği sağlamak amacı ile tercih edilen x-ray bagaj arama cihazları içerisinden geçen her türlü metal, katı veya sıvı patlayıcı, uyuşturucu, silah, kesici alet vb. cisimlerin tespit edilerek bağlı monitör ekranın da görüntülenmesini sağlar ve uyarı verir.

Organik ve inoganik olarak ayrım yapabilen Powerguard x-ray bagaj arama cihazlarını Türkiye ve Yurtdışı olmak üzere hemen hemen her kurumda görebilirsiniz.

 Farklı ölçü ve boyutlarda üretilen Powerguard X-ray cihazlarımız;

  • Çanta, paket arama için 50×30 modellerimiz
  • Bavul, bagaj arama için 65×50 ve 60×40 modellerimiz
  • Büyük kargo tipi arama ve büyük koliler için 80×65 ve 100×100 modellerimiz

Özellikle AVM girişleri, Havaalanları, Kamu kurumları, Askeri kurumlar, Plazalar, Eğitim kurumları ve hastane girişlerin de tercih edilen x-ray bagaj arama cihazları içerisinden geçen her maddeyi 4 farklı renk ile gösteren ve yapılan hassasiyet ayarlarına göre uyarı verebilir.

Powerguard X-ray bagaj arama cihazlarımız; üretilen radyasyonun (x-ışınları) cihaz dışına sızıntısını en aza indirecek şekilde özel olarak tasarlanmıştır. X-ray cihazlarımızın giriş ve çıkışlarında radyasyonu önleyici kurşun perdeler bulunmaktadır. Bulunan önleyici perdeler sayesinde X-ray cihazlarımız insan sağlığını etkilemeyecek düzeydedir.