Blog Yazıları

İZNİK MÜZESİ, SEDDÜLBAHİR MÜZESİ ve AFYON ARKEOLOJİ MÜZESİ FLYTEK ile Güvende !
Yaptığımız projelere bir yenisi daha eklendi!
Turnike ve QR okuyucu ile ziyaretçi ve personel ve ziyaretçi takibi tek bir çatı altında.
Öncelikli amacımız müze giriş ve çıkışlarında sorunsuz şekilde takip yapabilmektir.

FLYTEK geçiş kontrol yazılımı sayesinde turnikeleri, kart ve QR sistemini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca Personel Devam Kontrol Sistemi (PDKS) yazılımımız ile de personellerin günlük giriş çıkışlarını saat ve konum bazın da kayıt almanızı sağlayabilirsiniz. Küçük, orta ve büyük işletmeler için kullanılıp; SPA, ERP, Netsis, Logo, Micro, Luca, Canias vb. gibi tüm bordro sistemleri ile entegre edilebilmektedir.

FLYTEK ile müzelerde buluşuyoruz!

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı İznik Müzesi için tüm kapılara yapmış olduğumuz kartlı geçiş sistemi ve ziyaretçi girişleri için tripod ve engelli geçiş turnikesi ile İznik müzesi FLYTEK ile sorunsuz hizmete devam etmektedir. Özel VIP ve Engelli Geçiş için kullanılan turnikemiz sayesinde özel konuklarınızın ve tripod turnikelerden geçiş sağlayamayacak kişiler artık rahatlıkla ve güvenle İznik Müzesine giriş-çıkış sağlayabilecektir.

İznik gibi aynı zaman da Seddülbahir Müzesi ve Afyon Arkeoloji Müzesin de bizleri görmeniz de artık mümkün. Seddülbahir Müzesindeki girişler için Tripod Turnikeler, araç geçişleri için ise kollu bariyerlerimiz ve Afyon Arkeoloji Müzesi giriş Turnikelerimiz ile artık müze giriş çıkışları sorunsuz takip edebilmekte, ziyaretçi ve personel kontrol sistemi rahatlıkla uygulanabilmektedir. Kendi özel yazılımız olan FLY PDKS ve Geçiş Kontrol Yazılımı ile tüm cihazlarımızı entegre edebilir ve sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Orta ve büyük işletmeler de tercih edilen bu yazılım ile personellerin giriş çıkış kayıtlarını baz alarak İK ve Muhasebenin iş yükünü ortadan kaldıran, puantaj oluştururken otomatik kayıtlar ile hataya yer vermeyen sistem ile;

-Personel giriş-çıkış saatlerine göre net ücret üzerinden maaş hesaplayabilir,
-Fazla ve eksik mesailerini raporlayabilir
-Sınırsız kullanıcı desteği ile birden fazla PDKS program kullanıcısı aynı anda yazılıma erişebilir.
-Kullanıcılara PDKS program menülerine erişim yetkilerinde kısıtlamalar yapılabilir,
-PDKS programında Sınırsız şirket ve departman oluşturabilir
-Cihazların arızalanmaları ya da toplu hareket zorunluluğu olan durumlarda Toplu giriş çıkış kaydı ya da toplu izin kayıtları eklenebilir,
-PDKS programında Yıllık izin takibi yapılabilir ve geçmiş yıllardan devreden tüm izinleri takip edilebilir.
– Ay sonunda genel Puantaj oluşturulur ve bordrolama programlarına entegrasyon sağlanarak hem eksik çalışmalar (raporlar izinler iş kazaları vb.) hem de normal çalışmaların aktarımları sağlanır.

Bu sayede sadece müzeye giriş-çıkış yapan misafirlerin değil, bütün müzenin işlerini tek bir sistemde toplayabilirsiniz. Böylece oluşabilecek sorunların önünü kesip, sorunsuz bir şekil de personel ve güvenlik takibi yapabilirsiniz.

Detaylı bilgi için lütfen bizim ile iletişime geçin.

FLYTEK Geçiş Kontrol Sistemleriyle güvenli bir ortam sağlamak, hızlı raporlama yapmak ve zaman tasarrufu sağlamak için sizlerin yanında!!